...

"Opskrift på hjemmelavet Thai grøn karry med kylling"

Thai grøn karry opskrift

Ingredienser:

– 500g kyllingefilet
– 2 spsk grøn karrypasta
– 1 dåse kokosmælk
– 1 løg
– 2 fed hvidløg
– 1 rød peberfrugt
– 1 grøn peberfrugt
– 1 gulerod
– 1 squash
– Frisk koriander til pynt
– Salt og peber
– Olie til stegning

Fremgangsmåde:

1. Start med at skære kyllingefileten i mindre stykker og krydre dem med salt og peber. Steg dem på en pande med lidt olie, indtil de er gyldne. Tag dem af panden og sæt dem til side.

2. Hak løg og hvidløg fint, og svits det i den samme pande, indtil det er blødt og gennemsigtigt.

3. Tilsæt grøn karrypastaen til løg og hvidløg, og lad det stege med i et par minutter for at frigive aromaen.

4. Skær peberfrugter, gulerod og squash i fine strimler, og tilsæt dem til panden. Steg grøntsagerne i et par minutter, indtil de begynder at blive bløde.

5. Hæld kokosmælken i panden, og rør godt rundt, så alle ingredienser blandes godt sammen. Lad retten simre i ca. 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

6. Tilsæt de stegte kyllingestykker til panden, og lad dem varmes igennem i saucen.

7. Smag til med salt og peber, og juster krydringen efter behov.

8. Server den hjemmelavede Thai grøn karry med kylling varm, drysset med friskhakket koriander på toppen.

Denne opskrift på hjemmelavet Thai grøn karry med kylling er en perfekt balance mellem krydret, cremet og aromatisk. Retten er fuld af smag og vil med garanti blive en favorit på middagsbordet. Bon appétit!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.