Luftstegte kartoffelbåde med honning-kanel krydderier

Bagte kartoffelbåde med honning kanel krydderier og honning i Airfryer opskrift

Ingredienser:

– 1 kg kartofler (helst af en fast sort, f.eks. bagekartofler)
– 3 spsk olivenolie
– 2 spsk honning
– 1 tsk kanel
– Salt og peber efter smag
– Frisk hakket persille til pynt

Fremgangsmåde:

1. Skræl kartoflerne og skær dem i lange både, ca. 2-3 cm tykke.
2. Forvarm ovnen til 200 grader.
3. Læg kartoffelbådene i en skål og tilsæt olivenolie, honning, kanel, salt og peber. Rør det godt sammen, så kartoflerne er dækket af krydderierne.
4. Fordel kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir.
5. Bag kartoffelbådene i ovnen i ca. 30-40 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem gerne undervejs, så de bliver ensartede.
6. Når kartoffelbådene er færdige, drys dem med frisk hakket persille og server straks.

Disse luftstegte kartoffelbåde med honning-kanel krydderier er en lækker og anderledes måde at servere kartofler på. Kombinationen af den søde honning, den varme kanel og de sprøde kartofler giver en fantastisk smagsoplevelse, som både børn og voksne vil elske.

Server kartoffelbådene som tilbehør til en kødret eller som en lækker snack. De er også velegnede til en brunch eller som en del af en festlig buffet. Du kan evt. servere dem med en dip af creme fraiche og krydderurter for ekstra smag.

Denne opskrift er nem og simpel at lave, og kræver kun få ingredienser. Det er en god måde at pifte dine kartoffelretter op på, og give dem et twist af sødme og krydderi. Prøv det næste gang du skal lave kartofler, og lad dig inspirere af den dejlige smagskombination.

Så snart du tager den første bid af de gyldne og sprøde kartoffelbåde, vil du blive fortryllet af den søde og krydrede smag. Luftstegte kartoffelbåde med honning-kanel krydderier er en sikker vinder på middagsbordet, og vil helt sikkert blive et hit hos hele familien. Bon appétit!