Fremgangsmåde
At lave sprøde pølser i en Airfryer er en nem og lækker måde at få en god og hurtig aftensmad. Her er nogle enkle opskrifter på, hvordan du kan lave lækre sprøde pølser i din Airfryer.
Pølser med kartofler og grøntsager
Ingredienser:
– Pølser
– Kartofler
– Grøntsager efter eget valg (f.eks. peberfrugt, løg, gulerødder)
– Olivenolie
– Krydderier efter smag (f.eks. salt, peber, paprika)
Fremgangsmåde:
1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Skær også grøntsagerne i mindre stykker.
2. Bland kartofler, grøntsager, pølser, olivenolie og krydderier sammen i en skål.
3. Fordel blandingen i Airfryer kurven og sæt den i Airfryeren.
4. Indstil Airfryeren til 180 grader og lad det hele stege i ca. 20-25 minutter, indtil alt er sprødt og lækkert.
Pølsehorn
Ingredienser:
– Pizzadej
– Pølser
– Ost
– Ketchup og sennep (til at dyppe)
Fremgangsmåde:
1. Rul pizzadejen ud på et skærebræt og skær den i mindre strimler.
2. Læg en pølse og lidt ost på hver strimmel og rul dem sammen til små pølsehorn.
3. Placer pølsehornene i Airfryeren og lad dem stege i ca. 10-15 minutter ved 180 grader, indtil de er gyldne og sprøde.
4. Server med ketchup og sennep til at dyppe.
Pølsebrød med bacon
Ingredienser:
– Pølser
– Bacon
– Pølsebrød
– Ketchup, sennep og relish (til topping)
Fremgangsmåde:
1. Pak en pølse ind i bacon og placer den i et pølsebrød.
2. Placer pølsebrødet i Airfryeren og lad det stege i ca. 15-20 minutter ved 180 grader, indtil baconen er sprød.
3. Server med ketchup, sennep og relish som topping.
Når du laver sprøde pølser i din Airfryer, kan du eksperimentere med forskellige krydderier og toppings for at skabe din helt egen unikke smag. Airfryeren giver dig mulighed for at lave hurtig og sund mad uden at gå på kompromis med smagen og sprødheden.
Prøv disse opskrifter næste gang du har lyst til sprøde pølser – du vil ikke fortryde det!