...

"Sådan laver du bagt laks med dildsauce på dansk: Nem opskrift og trin-for-trin guide"

Bagt laks med dild sauce opskrift

Fremgangsmåde:

At lave bagt laks med dildsauce er en lækker og nem måde at tilberede denne populære fisk på. Her er en trin-for-trin guide til hvordan du kan lave denne velsmagende ret derhjemme.

Ingredienser:

– 4 laksefileter
– Salt
– Peber
– Citronsaft
– Frisk dild
– 2 dl creme fraiche
– 1 spsk sennep
– 1 spsk honning
– 1 fed hvidløg
– Smør

1. Start med at forvarme din ovn til 200 grader.

2. Skyl dine laksefileter og dup dem tørre med køkkenrulle. Placer dem på en bageplade og krydr dem med salt, peber og lidt citronsaft.

3. Hak dit friske dild fint og drys det over laksefileterne.

4. Bag laksen i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller indtil den er tilberedt efter din smag.

5. Imens laksen bager, kan du forberede din dildsauce. I en skål blandes creme fraiche, sennep, honning og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

6. Opvarm en klat smør på en pande og steg nogle ekstra dildkviste kort for at tilføje ekstra smag til saucen.

7. Servér den bagte laks med dildsauce på en tallerken og nyd denne velsmagende og sunde ret.

Denne opskrift på bagt laks med dildsauce er ideel til en fin middag derhjemme, da den er både let at lave og virkelig velsmagende. Laksefileterne bliver møre og saftige, mens dildsaucen giver retten en frisk og krydret smag.

Hvis du gerne vil gøre denne ret endnu mere indbydende, kan du servere den med en grøn salat og nogle sprøde kartofler. Du kan også tilsætte ekstra krydderurter eller citronskiver til laksefileterne for at tilføje endnu mere smag.

Så næste gang du har lyst til at lave noget lækkert og sundt til aftensmad, så prøv denne opskrift på bagt laks med dildsauce. Det er en sikker vinder, som både store og små vil elske. Bon appetit!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.