...

Opskrift på lækre kyllingeschnitzler med citron og urter

Opskrift på lækre kyllingeschnitzler med citron og urter
Opskrift på lækre kyllingeschnitzler med citron og urter

Ingredienser:

– 4 kyllingebrystfileter
– Saft og skal af 1 citron
– Frisk persille
– Frisk timian
– Frisk rosmarin
– Salt og peber
– Mel
– Æg
– rasp
– Olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Start med at marinere kyllingebrystfileterne. Pres saften fra citronen og riv skallen fint. Hak persille, timian og rosmarin og bland det hele sammen med citronsaft og -skal. Krydr med salt og peber efter smag.

2. Læg kyllingebrystfileterne i en plastikpose og hæld marinaden over. Luk posen godt til og lad den marinere i køleskabet i mindst en time.

3. Når kyllingen har trukket smag, er det tid til at tilberede schnitzlerne. Start med at forberede en paneringstation med tre skåle – en med mel, en med pisket æg og en med rasp.

4. Tag kyllingebrystfileterne ud af posen og dup dem tørre med køkkenrulle. Vend dem først i mel, derefter i æg og til sidst i rasp, så de er jævnt dækket.

5. Varm en stor pande op med olivenolie og steg kyllingeschnitzlerne på begge sider, indtil de er gyldne og gennemstegte.

6. Server de lækre kyllingeschnitzler med citron og urter med en frisk grøn salat og en skive citron til at dryppe over.

Opskriften på disse kyllingeschnitzler med citron og urter er nem at følge og resultatet er en saftig og velsmagende ret, der er perfekt til en hverdagsmiddag eller en festlig lejlighed. Prøv den selv næste gang du har lyst til noget lækkert og hurtigt at lave.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.