Ingredienser
- 500 g blok af pizza mozzarella, skåret i jævnt store stænger
- 2 spsk hvedemel
- 1 tsk salt
- 2 store fritgående æg – let piskede
- 80 g panko rasp
Til madlavning:
- Madlavningsolie spray
Sådan gør du
- For at panere mozzarella-stængerne, start med at sætte melet (blandet med salt), æggene og rasp i tre separate skåle eller bakker.
- Dernæst lægges mozzarella-stængerne i melet, så i ægget og til sidst i rasp. Sørg for at hver stang er ordentligt dækket på hvert trin. Forberedelsestid: 5-10 minutter Tilberedningstid: 5-8 minutter
- For at tilberede mozzarella-stængerne, spray dem med madlavningsolie og vælg luftfriteringsfunktionen på din luftfriture. Læg mozzarella-stængerne i madlavningsskålen og kog i 2-3 minutter. Vend mozzarella-stængerne og kog dem yderligere 2-3 minutter.
- Anbring mozzarella-stængerne på en tallerken og server med en velsmagende tomat-dyppe sauce!