"Step-by-Step Guide to Making Bagels with Cream Cheese"

Bagels med flødeost opskrift

Fremgangsmåde:

Ingredienser:
– 4 cups bread flour
– 1 packet instant yeast
– 2 tbsp sugar
– 1 1/2 tsp salt
– 1 1/4 cups warm water
– 1 egg, beaten
– Cream cheese
– Toppings of your choice (poppy seeds, sesame seeds, etc.)

Trin 1: Dejlavning
For at lave bagels skal du starte med at lave dejen. Bland mel, gær, sukker og salt i en skål. Tilsæt gradvist det varme vand og ælt dejen, indtil den er glat og elastisk. Lad dejen hæve i ca. 1 time, indtil den er fordoblet i størrelse.

Trin 2: Formning af bagels
Efter dejen er hævet, del den i lige store stykker og form dem til runde kugler. Lav et hul i midten af hver dejkugle og stræk forsigtigt hullet, indtil det er ca. 1 tomme i diameter. Sørg for at formen er jævn og glat.

Trin 3: Kogning af bagels
Kog en stor gryde vand og tilsæt lidt sukker. Placer bagels forsigtigt i det kogende vand og kog dem i ca. 1-2 minutter på hver side, indtil de er svulmet op og flyder til overfladen. Fjern dem med en hulske og lad dem dryppe af på et rent viskestykke.

Trin 4: Bagning af bagels
Forvarm ovnen til 220 grader Celsius. Pensl bagels med det piskede æg og drys med dine foretrukne toppings. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

Trin 5: Servering
Når bagels er afkølet lidt, skær dem over på tværs og smør cream cheese på begge sider. Du kan også tilføje andre pålæg eller toppings efter ønske, såsom agurkeskiver, radiser eller løg.

Enjoy your homemade bagels with cream cheese!

Med denne nemme opskrift kan du lave lækre bagels derhjemme og imponere dine venner og familie. Prøv det næste gang du har lyst til at forkæle dig selv med en lækker morgenmad eller frokost!