...

"Sprøde og saftige fiskekager i Airfryer – en nem opskrift"

Fiskekager i Airfryer opskrift

Ingredienser:

  • 500 g fiskefilet (f.eks. torsk eller laks)
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 æg
  • 2 spsk mel
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt og peber efter smag
  • Olivenolie til pensling

Fremgangsmåde:

1. Start med at tø fiskefileterne op, hvis de er frosne. Skær dem derefter i mindre stykker og læg dem i en skål.

2. Tilsæt finthakket løg, presset hvidløg, æg, mel, citronsaft, salt og peber til skålen med fiskefileterne. Bland det hele godt sammen, indtil det danner en sammenhængende fars.

3. Form farsen til små fiskekager og læg dem på en tallerken. Pensl dem let med olivenolie for at give dem en sprød overflade i Airfryeren.

4. Forvarm Airfryeren til 180 grader. Når den er varm, lægges fiskekagerne forsigtigt i kurven, så de ikke ligger oven på hinanden.

5. Bag fiskekagerne i Airfryeren i ca. 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Husk at vende dem en gang undervejs, så de bliver tilberedt jævnt på begge sider.

6. Når fiskekagerne er færdige, kan de serveres med en frisk salat, remoulade og citronbåde. De er også lækre som en del af en fiskeburger i en bolle med lidt salat og dressing.

7. Velbekomme!

Disse sprøde og saftige fiskekager er ikke kun nemme at lave, men de er også en sund og velsmagende måde at få mere fisk ind i kosten. Ved at tilberede dem i Airfryeren undgår du også en masse unødvendig fedtstof, da de bliver sprøde og lækre uden at skulle frituresteges.

Prøv denne opskrift næste gang du har lyst til noget lækkert og sundt til aftensmad – du vil ikke fortryde det!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.