Ingredienser:
– 1 frossen butterdej
– 300 g frisk spinat
– 1 løg, finthakket
– 2 fed hvidløg, presset
– 150 g fetaost, smuldret
– 3 æg
– 1 dl mælk
– Salt og peber
– Lidt revet muskatnød
Fremgangsmåde:
1. Start med at tø butterdejen op efter anvisning på pakken.
2. Opvarm ovnen til 200 grader.
3. Skyl spinaten grundigt, og steg den i en gryde sammen med løg og hvidløg, indtil spinaten er faldet sammen.
4. Lad spinatblandingen køle lidt af, og tilsæt derefter fetaost.
5. Pisk æg, mælk, salt, peber og muskatnød sammen i en skål.
6. Fordel spinatblandingen på butterdejen, og hæld æggemassen over.
7. Bag spinattærten i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller indtil den er gylden og gennembagt.
8. Server spinattærten varm med en frisk salat til.
Denne spinattærte er en skøn og nem ret, der med garanti vil falde i god jord hos dine gæster. Bon appétit!