...

"Sådan laver du saftige kyllingeschnitzler med citron og persille"

Kyllingeschnitzel med citron opskrift

Ingredienser:

  • 4 kyllingebrystfileter
  • Saften fra 1 citron
  • 1 dl olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 håndfuld frisk persille, hakket
  • Salt og peber efter smag
  • 1 dl mel
  • 2 æg, pisket
  • 1 dl rasp
  • Smør eller olie til stegning

Fremgangsmåde:

1. Start med at forberede marinaden til kyllingebrystfileterne. Bland citronsaft, olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber i en skål.

2. Læg kyllingebrystfileterne i marinaden og lad dem trække i mindst 30 minutter.

3. Tag en dyb tallerken og hæld mel i den ene ende, piskede æg i midten og rasp i den anden ende.

4. Tag en af de marinerede kyllingebrystfileter og dup den tør med køkkenrulle. Dyp den først i mel, derefter i æg og til sidst i rasp. Sørg for at kyllingestykket er godt dækket af rasp.

5. Varm lidt smør eller olie på en pande ved middelvarme. Steg hver kyllingebrystfilet i ca. 4-5 minutter på hver side, indtil de er gyldne og gennemstegte.

6. Gentag processen med de resterende kyllingebrystfileter.

7. Server de saftige kyllingeschnitzler med citron og persille med en frisk salat og et drys ekstra persille på toppen.

Med denne opskrift vil du opnå saftige og velsmagende kyllingeschnitzler, som både er nemme at lave og vil imponere dine gæster. Bon appétit!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.