...

"Opskrift: Lækker morgenmadspizza til weekenden"


Opskrift: Lækker morgenmadspizza til weekenden

Hvem elsker ikke at forkæle sig selv med en lækker og mættende morgenmad i weekenden? Hvis du er træt af den sædvanlige havregrød eller yoghurt med müsli, så har vi den perfekte opskrift til dig – en morgenmadspizza! Denne sprøde, saftige og velsmagende pizza er fuld af smag, og er en perfekt måde at starte weekenden på.

Ingredienser:

Dej:
– 250 g mel
– 1 tsk salt
– 1 tsk sukker
– 1 tsk tørgær
– 1 spsk olivenolie
– 150 ml lunkent vand

Topping:
– 4 æg
– 100 g bacon i skiver
– 1 rød peberfrugt
– 1 tomat
– 100 g revet ost
– Friske krydderurter efter smag (f.eks. basilikum eller persille)

Fremgangsmåde:

1. Start med at lave dejen. Bland mel, salt, sukker og tørgær i en skål. Tilsæt olivenolie og lunkent vand, og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve i ca. 1 time, indtil den er fordoblet i størrelse.

2. Mens dejen hæver, forbered toppingen. Skær bacon i mindre stykker, og steg det på en pande, indtil det er sprødt. Skær peberfrugten i tynde skiver, og skær tomaterne i skiver. Pisk æggene let sammen.

3. Når dejen er hævet, rulles den ud på et meldrysset bord, så den passer til en bageplade. Læg dejen på bagepapir på bagepladen, og fordel æggene, bacon, peberfrugt og tomater på dejen. Drys til sidst med revet ost.

4. Bag morgenmadspizzaen i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 minutter, indtil den er gylden og sprød.

5. Pynt din morgenmadspizza med friske krydderurter, og server den varm med en kop kaffe eller te.

Denne lækre morgenmadspizza er perfekt til at dele med familie og venner i weekenden. Den sprøde dej, den velsmagende topping og de friske krydderurter gør den til en sand fornøjelse at spise. Prøv opskriften næste gang du vil imponere dine gæster med en anderledes og lækker morgenmad. Velbekomme!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.