...

Opdag hemmeligheden bag Salma Hayeks hudplejerutine om morgenen, og hvorfor hun springer ansigtsvasken over!

Den mexicansk-amerikanske skuespillerinde afslører sine tips til at bevare et ungdommeligt udseende i en alder af 56.

Salma Hayek, kendt for sine roller i forskellige film som Magic Mike’s Last Dance, House of Gucci, Desperado, Grown Ups, Frida, From Dusk Till Dawn og Eternals, har modtaget adskillige priser i løbet af sin karriere, herunder en Emmy-pris og en Golden Globe-pris.

Magic Mike-skuespillerinden delte for nylig sin hudplejerutine for at bevare et ungdommeligt udseende i en alder af 56 år. Hun rådede sine fans til at springe ansigtsvasken over om morgenen og vælge enkle produkter i stedet for dyre.

https://www.instagram.com/p/CZcxmdVtrxa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Selv om rådene måske ikke er særligt tillokkende, ser kendissens hud ud til at være fejlfri og fri for rynker. Det tilskriver hun en hudplejehemmelighed, som hun har arvet fra sin bedstemor.

I et nyligt interview med britiske GQ afslørede Salma, at hun ikke vasker sit ansigt om morgenen, en rutine hun har haft siden teenageårene.

Skuespilleren nævnte, at hendes bedstemor instruerede hende i ikke at vaske sit ansigt om morgenen og sagde, at det ikke er uhygiejnisk.

Skuespilleren sagde: “I løbet af natten producerer huden naturligt olier, der hjælper med at bevare et ungdommeligt udseende og letter regenerering. Derfor er det vigtigt at rense huden grundigt om natten og undgå at vaske disse fordele væk om morgenen.”

Desperado-alumnen nævnte, at hun ikke finder det utiltalende at springe over at vaske sit ansigt om morgenen, fordi hun sørger for at rense sin hud hver aften, inden hun går i seng.

Jeg renser ikke min hud om morgenen. Ifølge min bedstemor genopbygger huden alt det, den har mistet i løbet af dagen, om natten. “Hayek spurgte, hvorfor hendes ansigt skulle være beskidt om morgenen, hvis hun renser sig grundigt om aftenen.”  sagde Hayek.

Der er dog uenighed blandt folk om Salmas tilgang, da nogle mener, at det måske ikke er godt for huden ikke at vaske ansigtet om morgenen.

En ekspert, Bruce Green, delte sin mening om Salmas hudplejerutine.

“Jeg har en anden mening om hudrensning, og jeg er heller ikke enig i Salmas bedstemors synspunkter. Det er dog vigtigt at bemærke, at rensning anses for at være et af de mest afgørende trin i hudpleje.”

Ifølge Bruce, kemiker og grundlægger af SOS Serum Skincare, er det vigtigt, at man renser ansigtet regelmæssigt om morgenen, fordi der ophobes snavs og forurening på huden i løbet af dagen.

“Hvis du renser din hud to gange om dagen, undgår du tilstoppede porer, og din hud ser frisk og sund ud.” sagde Bruc

Bruce udtrykte sin beundring for skuespillerindens film, men sagde, at han ikke bryder sig om hendes hudplejerutine.

“Salma, jeg sætter pris på dine film, men jeg er ikke enig i dine hudplejeråd.”

Del venligst dine tanker.

Del dine tanker om Salmas hudplejeråd i kommentarerne.

Kilde: British GQ

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.