"Nem opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade"

Fiskefrikadeller med remoulade opskrift

Ingredienser:

– 500 g fisk (f.eks. torsk eller laks)
– 1 løg
– 1 fed hvidløg
– 1 spsk løgpulver
– 1 spsk hvidløgspulver
– 1 æg
– 1 dl mælk
– 2 spsk mel
– Salt og peber efter smag
– Smør til stegning

Fremgangsmåde:

At lave hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade er en lækker og nem måde at lave en sund og velsmagende aftensmad. Fiskefrikadeller er en populær ret i Danmark, og med denne opskrift kan du nemt lave dem derhjemme.

1. Start med at hakke løg og hvidløg fint. Hak også fisken i mindre stykker, så den er klar til at blive blendet.

2. Kom løg, hvidløg og fisk i en blender sammen med løgpulver, hvidløgspulver, æg, mælk, mel, salt og peber. Blend det hele godt sammen, indtil du har en ensartet fars.

3. Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande i smør, indtil de er gyldne og gennemstegte.

4. Server de hjemmelavede fiskefrikadeller varme med remoulade og evt. en frisk salat til.

Remoulade kan laves selv eller købes færdig. Hvis du vil lave remouladen selv, kan du prøve følgende opskrift:

Remoulade:

– 2 dl mayonnaise
– 1 spsk sennep
– 1 spsk kapers
– 1 spsk hakket syltet agurk
– 1 spsk hakket løg
– 1 spsk hakket purløg
– Salt og peber efter smag

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber. Server remouladen sammen med de hjemmelavede fiskefrikadeller.

Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade er en lækker og sund aftensmad, der er perfekt til en hverdag. Retten er hurtig og nem at lave, og den vil helt sikkert falde i god jord hos både børn og voksne. Bon appétit!