...

"Nem og velsmagende vegetarisk chili opskrift"

Vegetarisk chili opskrift

Fremgangsmåde:

1. Start med at skære alle grøntsagerne ud. Hak løg, hvidløg og peberfrugter, skær gulerødder i skiver og skær søde kartofler i tern.

2. Varm olivenolie op i en stor gryde på medium varme. Tilsæt løg og hvidløg og sautér indtil de er bløde og gennemsigtige.

3. Tilsæt peberfrugter og gulerødder til gryden og lad dem koge i et par minutter, indtil de begynder at blive bløde.

4. Tilføj søde kartofler, kidneybønner, sorte bønner, majs, hakket tomater og grøntsagsbouillon til gryden. Krydre med spidskommen, chili pulver, paprika, salt og peber efter smag.

5. Rør godt rundt og lad chili simre i ca. 30 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre og smagen er blevet godt absorberet.

6. Server chili varm, gerne med en skefuld creme fraiche og frisk hakket koriander på toppen.

Ingredienser:

– 1 løg, hakket
– 2 fed hvidløg, hakket
– 2 peberfrugter, hakket
– 2 gulerødder, skiver
– 2 søde kartofler, tern
– 1 dåse kidneybønner, drænet og skyllet
– 1 dåse sorte bønner, drænet og skyllet
– 1 dåse majs, drænet
– 1 dåse hakket tomater
– 4 kopper grøntsagsbouillon
– 1 tsk spidskommen
– 2 tsk chili pulver
– 1 tsk paprika
– Salt og peber efter smag
– Creme fraiche og frisk hakket koriander til servering

Denne nemme og velsmagende vegetariske chili opskrift er perfekt til en hverdagsaften, hvor du ønsker en varm og fyldig ret med masser af smag. Ved at bruge en blanding af forskellige bønner og grøntsager får du en sund og nærende chili, der samtidig er mættende og lækker.

Chili er en klassisk ret, der oprindeligt stammer fra Mexico, men som er blevet populær over hele verden på grund af dens smagfulde kombination af krydderier og grøntsager. Denne vegetariske version af chili er et godt alternativ til den traditionelle kødfulde version, da den stadig er fyldt med proteiner og fiber fra bønnerne.

Du kan servere denne vegetariske chili med ris, quinoa eller bare som den er med en skefuld creme fraiche og frisk hakket koriander på toppen. Retten er også velegnet til at fryse ned, så du altid har et lækkert og sundt måltid klar, når du har travlt.

Prøv denne opskrift næste gang du har lyst til at forkæle dine smagsløg med noget lækkert og sundt. Vegetarisk chili er både nemt at lave, lækkert at spise og godt for både krop og sjæl. Velbekomme!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.