...

"Nem og lækker opskrift på bagt frittata"

Bagt frittata opskrift

Ingredienser:

– 8 æg
– 1 dl mælk
– 1 løg
– 1 rød peberfrugt
– 1 gul peberfrugt
– 100 g skinkestrimler
– 100 g revet ost
– Salt og peber
– Friske krydderurter efter smag (f.eks. persille eller basilikum)

Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.

2. Hak løget fint og skær peberfrugterne i små tern.

3. Pisk æggene sammen med mælk i en skål og tilsæt en smule salt og peber.

4. Varm en ovnfast pande op på komfuret ved middel varme og tilsæt lidt olie.

5. Steg løg og peberfrugter i panden, indtil de er bløde og let gyldne.

6. Tilsæt skinkestrimlerne og lad dem stege med i et par minutter.

7. Fordel æggeblandingen over grøntsagerne i panden og lad det stege i et par minutter, indtil det begynder at stivne i bunden.

8. Drys den revne ost over frittataen og sæt panden i ovnen.

9. Bag frittataen i ovnen i ca. 10-15 minutter, indtil den er gylden og helt gennembagt.

10. Tag panden ud af ovnen og lad frittataen hvile i et par minutter, inden den skæres ud og serveres.

11. Pynt med friske krydderurter før servering.

Denne bagte frittata er en hurtig og nem ret at lave til både frokost, aftensmad eller som en lækker bid til brunch. Den er fyldig, smagfuld og utroligt tilfredsstillende. Server den med en frisk grøn salat og lidt brød til, og nyd et dejligt måltid, der både mætter og glæder smagsløgene.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.