...

"Lækker opskrift på Butter Chicken i Airfryer"

Butter chicken i Airfryer opskrift

Fremgangsmåde

At lave Butter Chicken i Airfryer er en nem og lækker måde at tilberede denne klassiske indiske ret på. Her er en opskrift, der vil imponere dine smagsløg og dine gæster.

Ingredienser:
– 500g kyllingebryst, skåret i tern
– 1 spsk smør
– 1 løg, hakket
– 3 fed hvidløg, hakket
– 1 spsk ingefær, revet
– 1 tsk garam masala
– 1 tsk spidskommen
– 1 tsk koriander
– 1 tsk paprika
– 1/2 tsk cayennepeber (valgfrit, for ekstra varme)
– 1 dåse hakket tomater
– 1/2 kop fløde
– 1/4 kop yoghurt
– Salt og peber efter smag
– Frisk koriander, til pynt

1. Start med at forvarme din Airfryer til 180 grader.

2. I en stor stegepande smelter du smørret over medium varme. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær, og sauter indtil løgene er bløde og gennemsigtige.

3. Tilsæt kyllingeternene til panden og steg dem, indtil de er brune på alle sider.

4. Tilsæt de forskellige krydderier – garam masala, spidskommen, koriander, paprika og cayennepeber. Rør godt rundt, så krydderierne dækker kyllingen.

5. Tilsæt hakket tomater, fløde og yoghurt til panden. Rør godt rundt og lad retten simre i ca. 10 minutter, så saucen tykner og kyllingen bliver mørt.

6. Smag til med salt og peber, og juster krydderierne efter smag.

7. Hæld blandingen over i en Airfryer-skål og sæt den i Airfryeren. Steg i 15-20 minutter, indtil kyllingen er helt gennemstegt og saucen er boblende.

8. Server Butter Chickenen varm, pyntet med frisk hakket koriander. Server med ris eller naanbrød.

Denne lækre opskrift på Butter Chicken i Airfryer vil helt sikkert være et hit ved middagsbordet. Den skønne kombination af krydderier og cremet sauce vil få dine smagsløg til at synge. So, hvad venter du på? Prøv denne opskrift i dag og imponer dine gæster med din kulinariske kunnen. Velbekomme!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.