...

"Få den perfekte æg og ost croissant med denne opskrift"

Æg og ost croissant opskrift

Ingredienser:

– 1 rulle frosset butterdej
– 4 store æg
– 1/4 kop mælk
– 1 kop revet ost (f.eks. cheddar eller Gruyere)
– Salt og peber efter smag
– Frisk hakket persille til pynt

Fremgangsmåde:

1. Tag butterdejen ud af fryseren og lad den tø op i køleskabet i mindst 6 timer, eller i en halv time på køkkenbordet.
2. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
3. Rul butterdejen ud på et let melet bord i et rektangel, cirka 1/4 tomme tyk.
4. Skær butterdejen i firkanter, der er ca. 10×10 cm.
5. I en skål, slå æggene ud og pisk dem sammen med mælken. Tilsæt salt og peber efter smag.
6. Opvarm en pande over medium varme og hæld æggeblandingen på panden. Rør rundt indtil æggene er næsten stivnet.
7. Drys halvdelen af den revne ost over æggene og fortsæt med at røre, indtil osten er smeltet.
8. Fordel æggeblandingen på hver firkant af butterdej og drys resten af osten over toppen.
9. Fold butterdejen om æggeblandingen, så det danner en croissant form.
10. Placer croissanterne på en bageplade og bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
11. Drys med frisk hakket persille inden servering.

Disse lækre æg og ost croissanter er perfekte til en weekendmorgenmad eller som en lækker frokostret. Server dem med en frisk grøn salat eller nogle friske bær for et fuldendt måltid.
Med denne opskrift kan du nemt lave dine egne luksuriøse croissanter derhjemme, og imponere dine gæster eller forkæle dig selv med en lækker og hjemmelavet godbid. Bon appétit!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.