...

"Opskrift: Lækre æg- og grøntsagsmuffins til brunch"

Æg og grøntsags muffin opskrift


Opskrift: Lækre æg- og grøntsagsmuffins til brunch

Brunch er en fantastisk måltidstidspunkt, der giver dig mulighed for at nyde det bedste fra både morgenmad og frokost på én gang. Og når det kommer til brunch, er der få ting bedre end lækre muffins, der kombinerer æg og grøntsager. Disse æg- og grøntsagsmuffins er ikke kun utroligt velsmagende, men de er også nemme at lave og perfekte til at dele med venner og familie.

Ingredienser:
– 6 æg
– 1 rød peberfrugt, finthakket
– 1 grøn peberfrugt, finthakket
– 1 løg, finthakket
– 1 håndfuld spinat, hakket
– 1 dl revet ost
– Salt og peber efter smag
– Lidt olivenolie til stegning

Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen til 180 grader og smør en muffinform med lidt olivenolie.
2. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt peberfrugter, løg, spinat, ost, salt og peber. Rør det hele godt sammen.
3. Fordel blandingen i muffinformene, og sørg for at de er fyldt ca. 3/4 op, da de vil hæve lidt under bagningen.
4. Bag muffinsene i ovnen i ca. 20-25 minutter, eller indtil de er gyldne og faste.
5. Lad muffinsene køle lidt af, inden de serveres.

Disse æg- og grøntsagsmuffins er ikke kun lækre, men de er også fyldt med vigtige næringsstoffer. Æggene er en fremragende kilde til protein, mens grøntsagerne tilføjer en masse vitaminer og mineraler. Spinat er særligt rig på jern og vitamin A, mens peberfrugter er fyldt med C-vitamin. Og med den revne ost, får du også en god dosis calcium.

Disse muffins er perfekte som en sund og mættende brunchret, men de kan også serveres til frokost eller som en let aftensmad. De kan både nydes varme eller kolde og kan nemt tages med som en madpakke.

Hvis du ønsker at gøre retten endnu mere lækker, kan du tilføje andre grøntsager som tomater, champignon eller broccoli. Du kan også eksperimentere med forskellige krydderier og urter for at tilføje endnu mere smag til muffinsene.

Uanset hvordan du vælger at tilberede disse æg- og grøntsagsmuffins, er de sikre på at blive en favorit på brunchbordet. De er nemme at lave, sunde og utroligt velsmagende. Så næste gang du skal holde brunch, eller bare har lyst til en lækker og nærende snack, så prøv disse muffins – du vil ikke blive skuffet.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.