"Sådan laver du sprøde æblechips i Airfryer – nem opskrift"

Æblechips i Airfryer opskrift

Ingredienser:

– 2 æbler
– 1 spsk sukker
– 1 tsk kanel
– 1 tsk citronsaft

Fremgangsmåde:

Æblechips er en lækker og sund snack, der nemt kan laves derhjemme med en Airfryer. Disse sprøde chips er perfekte til en hurtig snack eller som en lækker topping på din morgenmad eller desserter. Her er en nem opskrift på, hvordan du laver dine egne æblechips i Airfryer.

1. Forbered æblerne
Start med at skylle og tørre dine æbler grundigt. Skær derefter æblerne i tynde skiver, enten med en skarp kniv eller en mandolin. Det er vigtigt, at skiverne er ensartede i tykkelsen, så de bliver til chips på samme tid.

2. Lav krydderblandingen
I en skål blandes sukker, kanel og citronsaft sammen. Denne krydderblanding vil give dine æblechips en lækker og aromatisk smag.

3. Mariner æblerne
Placer de skårne æbleskiver i en stor skål og hæld krydderblandingen over dem. Sørg for, at alle skiverne er godt dækket af krydderblandingen. Lad æblerne marinere i ca. 15-20 minutter, så smagen rigtig trænger ind i frugten.

4. Forvarm Airfryer
Mens æblechipsene marinerer, kan du forvarme din Airfryer til 180 grader Celsius. Det er vigtigt at forvarme maskinen, så chipsene bliver sprøde og lækre.

5. Luftfriter æblerne
Når Airfryer er forvarmet, kan du begynde at lægge dine marinerede æblechips i kurven. Sørg for, at skiverne ikke overlapper hinanden, så de kan blive sprøde på alle sider. Luftfriter æblechipsene i ca. 10-15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.

6. Lad æblechipsene køle af
Når æblechipsene er færdige i Airfryer, skal du tage dem ud og lade dem køle af på en bagerist. Dette vil hjælpe dem med at blive endnu sprødere.

7. Nyd dine hjemmelavede æblechips
Når æblechipsene er kølet af, kan du nyde dem som en lækker og sund snack, eller bruge dem som en topping på yoghurt, havregryn eller dessert. Opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder for at bevare deres sprødhed.

Æblechips lavet i Airfryer er en let og smagfuld snack, der kan nydes af alle. Med denne nemme opskrift kan du nemt lave dine egne sprøde æblechips derhjemme og imponere dine gæster med din madlavningsevner.