"Sådan laver du lækre Æggemuffins derhjemme"

Fremgangsmåde:

Æggemuffins er en simpel og lækker snack, som både børn og voksne vil elske. De er perfekte til morgenmad, frokost eller som en lille lækkerbid på farten. Her er en nem opskrift på, hvordan du laver æggemuffins derhjemme.

Ingredienser:
– 6 æg
– 1 dl mælk
– 1 spsk smør
– Salt og peber efter smag
– Valgfrie fyld, f.eks. skinke, ost, grøntsager

1. Forvarm ovnen til 180 grader. Smør muffinsforme eller brug muffinsbakker af silikone.
2. Pisk æggene sammen med mælk i en skål. Tilsæt salt og peber efter smag.
3. Varm en pande op og smelt smørret. Steg eventuelt fyldet kort på panden, inden du tilsætter det til æggemassen.
4. Hæld æggemassen i muffinsformene, så de er fyldt ca. 2/3 op.
5. Bag æggemuffinsene i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte.
6. Lad æggemuffinsene køle af lidt, inden du tager dem ud af formene.

Disse æggemuffins kan nemt tilpasses med forskelligt fyld, alt efter hvad du har lyst til. Prøv f.eks. at tilføje ternede grøntsager som peberfrugt, tomater eller spinat for ekstra smag og næring. Du kan også eksperimentere med forskellige oste eller kød som bacon eller chorizo.

Æggemuffins er også perfekte at have med som en sund snack på farten. Du kan lave dem på forhånd og opbevare dem i køleskabet i op til tre dage. De kan også fryses ned og varmes op i ovnen eller mikroovnen inden servering.

Server de lækre æggemuffins sammen med en frisk salat eller lidt brød for at gøre måltidet mere fyldende. Du kan også toppe dem med lidt frisk hakket persille eller purløg for ekstra smag og farve.

Æggemuffins er en simpel og sund måde at få lidt variation i kosten på. De er fyldt med protein og vitaminer og er en god kilde til energi, som kan holde dig mæt i flere timer. Prøv denne opskrift næste gang du har lyst til en nem og lækker snack eller måltid.