...

Lækker opskrift på pasta med svampesauce

Pasta med svampesauce opskrift

Opskrift på pasta med svampesauce

Pasta med svampesauce er en lækker og fyldig ret, der kan serveres til både hverdagsmiddag og festlige lejligheder. Den cremede sauce kombineret med de saftige svampe og den lækre pasta gør denne ret til en favorit hos mange. Her får du en nem opskrift på pasta med svampesauce, der er både velsmagende og nem at lave.

Ingredienser:

– 400g pasta (f.eks. penne eller spaghetti)
– 300g svampe (f.eks. champignon eller shiitake)
– 1 løg, finthakket
– 2 fed hvidløg, finthakket
– 2 spsk olivenolie
– 2 dl fløde
– 1 dl parmesanost, revet
– Frisk persille, hakket
– Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Når pastaen er færdigkogt, drænes den og sættes til side.
2. Imens pastaen koger, skæres svampene i skiver. Varm olien op på en pande og steg svampene sammen med løg og hvidløg, indtil de er gyldne og bløde.
3. Tilsæt fløde til svampene og lad det simre i et par minutter, indtil saucen begynder at tyknes.
4. Rør parmesanosten i saucen, indtil den er smeltet og saucen er cremet og lækker.
5. Smag til med salt og peber, og vend den kogte pasta i saucen. Lad det hele simre sammen i et par minutter, så smagene trækker godt ind i pastaen.
6. Drys frisk persille over retten inden servering.

Denne lækre pasta med svampesauce er en skøn og fyldig ret, der er perfekt til at mætte sultne maver og imponere gæster. Server den med et godt glas rødvin og en frisk grøn salat for en fuldendt middagsoplevelse. Bon appétit!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.