"Nemme og lækre dumplings i Airfryer – opskrift"

Ingredienser

  • 250 g hakket svinekød
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1 spsk reven ingefær
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk risvineddike
  • 1 spsk sukker
  • 1 pk dumplingdej
  • 1 spsk olie til Airfryer
  • Forårsruller sauce til servering

Fremgangsmåde

Dumplings er en populær ret i mange asiatiske køkkener, og med denne opskrift kan du lave dem nemt og hurtigt i din Airfryer. Her er fremgangsmåden:

1. Bland det hakkede svinekød, hvidløg, ingefær, soyasauce, sesamolie, risvineddike og sukker sammen i en skål. Dæk skålen til og lad farsen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter.

2. Tag dumplingdejen ud af pakken og rul den ud på et let meldrysset bord. Brug en rund udstikker eller et glas til at skære cirkler ud af dejen.

3. Læg en teskefuld af farsen i midten af hver dejcirkel. Fold dejen sammen om fyldet og tryk kanterne sammen med en gaffel for at forsegle dumplingen.

4. Pensl Airfryer-kurven let med olie og læg dumplings i kurven i et enkelt lag. Sørg for, at de ikke rører hinanden.

5. Forvarm Airfryer til 180 grader og steg dumplings i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.

6. Server dine lækre dumplings med forårsruller sauce og eventuelt lidt ekstra soyasauce til dyppelse.

Med denne opskrift kan du nemt imponere dine gæster med hjemmelavede dumplings, der smager som om de er fra en autentisk kinesisk restaurant. Og med Airfryeren bliver de tilmed sprøde og lækre, helt uden at de behøver at blive stegt i olie.

Prøv opskriften næste gang du har lyst til at forkæle dig selv og dine nærmeste med lidt asiatisk inspiration!

Exit mobile version