"Sundt og lækker bananbrød: Opskrift på en glutenfri version"

Ingredienser:

– 3 modne bananer
– 3 æg
– 1 dl kokosmel
– 1 dl mandelmel
– 1 tsk bagepulver
– 1 tsk vaniljepulver
– 1 tsk kanel
– 1/2 dl kokosolie (smeltet)
– 2 spsk honning eller ahornsirup
– En knivspids salt
– 1/2 dl grofthakkede valnødder

Fremgangsmåde:

1. Start med at tænde ovnen på 180 grader.

2. Mos bananerne i en skål med en gaffel, til der ikke er klumper tilbage.

3. Tilføj æg, kokosmel, mandelmel, bagepulver, vaniljepulver, kanel, smeltet kokosolie, honning eller ahornsirup og salt til bananerne. Rør det hele godt sammen, så det bliver en ensartet dej.

4. Tilsæt de grofthakkede valnødder til dejen og rør rundt.

5. Beklæd en brødform med bagepapir og hæld dejen i formen.

6. Bag bananbrødet i ovnen i ca. 40-45 minutter, eller indtil det er gyldent og gennembagt.

7. Lad brødet køle lidt af, før det skæres i skiver og serveres.

Bananbrødet kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 3 dage. Det kan også fryses ned og tøes op senere, hvis du ønsker at gemme det længere.

Bananbrødet er perfekt som en sund og lækker snack, morgenmad eller dessert. Det er fyldt med gode fibre, proteiner og sunde fedtstoffer fra nødderne og kokosolien. Og så smager det simpelthen så godt!

Prøv denne glutenfri version af bananbrød næste gang, du har lyst til noget lækkert og sundt. Det er nemt at lave og vil med garanti falde i god smag hos både store og små.