...

"Sund opskrift: Grillet grøntsager med hjemmelavet hummus"

Grillet grøntsager med hummus opskrift

Fremgangsmåde:

1. Start med at lave hummusen. Skyl og dræn kikærterne og blend dem sammen med hvidløg, tahini, citronsaft, olivenolie og lidt vand, indtil massen er helt glat. Smag til med salt og peber, og stil hummusen på køl, indtil den skal serveres.

2. Forbered grøntsagerne. Skær peberfrugt, squash, aubergine og løg i skiver eller tern. Pensl dem med olivenolie, og krydr med salt, peber og eventuelle andre krydderier efter smag.

3. Tænd grillen, og grill grøntsagerne i 5-7 minutter på hver side, eller indtil de er møre og har fået en lækker grilloverflade.

4. Server grillet grøntsager sammen med den hjemmelavede hummus og gerne et godt brød til at dyppe.

Ingredienser:

– 1 dåse kikærter
– 2 fed hvidløg
– 2 spsk tahini
– Saften fra 1 citron
– 2 spsk olivenolie
– Salt og peber
– 1 peberfrugt
– 1 squash
– 1 aubergine
– 1 løg
– Olivenolie til pensling
– Salt, peber og krydderier efter smag
– Godt brød til servering

Grillet grøntsager med hjemmelavet hummus er en lækker og sund opskrift, der både er nem at lave og fyldt med smag. Hummusen er cremet og fyldig med en skøn smag af hvidløg og citron, mens de grillet grøntsager tilføjer en dejlig sprødhed og sødme. Server retten som en let frokost eller som tilbehør til grillede kødretter.

Nyd denne sunde og velsmagende opskrift på grillet grøntsager med hjemmelavet hummus – det bliver med garanti en succes på middagsbordet!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.