...

"Sprøde og lækre tortillachips i Airfryer: Nem opskrift til snacktid"

Tortilla chips i Airfryer opskrift

Ingredienser:

– 6 tortillapander
– 1 spsk olivenolie
– 1 tsk salt
– 1 tsk paprika
– 1 tsk hvidløgspulver

Fremgangsmåde:

1. Start med at skære tortillapanderne i små trekanter eller firkanter, alt efter din præference.

2. I en stor skål blandes olivenolie, salt, paprika og hvidløgspulver sammen. Tilsæt tortillapanderne til skålen og vend dem godt rundt, så de er dækket af krydderiblandingen.

3. Forvarm din Airfryer til 180 grader Celsius.

4. Fordel de krydrede tortillapander i en enkelt lag i din Airfryer kurv. Du kan blive nødt til at gøre dette i flere omgange, afhængigt af størrelsen på din Airfryer.

5. Tilbered tortillapanderne i Airfryeren i ca. 6-8 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne. Vær opmærksom på dem under tilberedningen for at undgå, at de brænder på.

6. Tag tortillachipsene ud af Airfryeren og lad dem køle af lidt, inden de serveres.

Disse sprøde og lækre tortillachips er den perfekte snack til enhver lejlighed. De er nemme at lave og kræver kun få ingredienser. Du kan også eksperimentere med forskellige krydderier, såsom spidskommen, chili eller cayennepeber, for at tilføje ekstra smag til dine chips.

Server dem sammen med en lækker dip eller salsa for en fuldendt snackoplevelse. Disse hjemmelavede tortillachips vil helt sikkert blive en favorit blandt dine venner og familie, så prøv denne opskrift næste gang du har lyst til en lækker snacktid.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.