"Sådan laver du lækre bagels i Airfryer: En nem opskrift"

Bagels i Airfryer opskrift

Ingredienser:

– 500 g hvedemel
– 10 g gær
– 1 spsk. sukker
– 1 tsk. salt
– 250 ml lunken vand
– 1 æg til pensling
– Frø eller kerner til drys (f.eks. sesamfrø, valmuefrø, solsikkekerner)

Fremgangsmåde:

1. Start med at opløse gæren i det lunkne vand sammen med sukkeret i en stor skål. Lad det stå i et par minutter, indtil gæren begynder at skumme.

2. Tilsæt hvedemel og salt til skålen, og begynd at ælte dejen godt sammen. Dejen skal være glat og elastisk. Du kan evt. bruge en røremaskine til dette trin.

3. Lad dejen hæve tildækket i skålen i ca. 1 time, eller indtil den er dobbelt størrelse.

4. Del dejen op i 8 lige store portioner, og form dem til runde boller.

5. Lav et hul i midten af hver bolle, og form dem til bagels. Lad dem hæve i yderligere 15-20 minutter.

6. Forvarm din Airfryer til 180 grader.

7. Når bagels er hævet, pensles de med sammenpisket æg og drysses med frø eller kerner.

8. Bag bagels i Airfryeren i ca. 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.

9. Lad bagels køle af på en bagerist, inden de serveres.

Disse lækre bagels fra Airfryer er en super nem og hurtig måde at lave en lækker snack eller morgenmad på. De er sprøde på ydersiden og bløde og luftige indeni. Du kan servere dem med smør, ost, pålæg eller bare nyde dem som de er.

Prøv denne opskrift næste gang du har lyst til at forkæle dig selv eller dine nærmeste med hjemmebagte bagels. Bon appétit!