...

"Sådan laver du lækker pesto pasta med saftig kylling: Opskrift og fremgangsmåde"

Pesto pasta med kylling opskrift

Ingredienser:

– 300g pasta
– 2 store kyllingebryst
– 1 dl frisk basilikum
– 1 dl frisk persille
– 2 fed hvidløg
– 1 dl pinjekerner
– 1 dl revet parmesan
– 1 dl olivenolie
– Saft fra 1 citron
– Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:

1. Start med at koge pastaen efter anvisningerne på pakken. Når den er færdigkogt, så dræn vandet fra og lad pastaen køle lidt af.

2. Imens pastaen koger, kan du forberede kyllingen. Skær de store kyllingebryst i små tern og steg dem på en pande med lidt olivenolie, salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt og gylden, så tag den af varmen og lad den hvile.

3. Nu er det tid til at lave pestoen. I en blender, kom frisk basilikum, persille, hvidløg, pinjekerner, revet parmesan, olivenolie, citronsaft, salt og peber. Blend det hele sammen, indtil det bliver en fin pesto.

4. Bland den friske pesto sammen med pastaen, indtil det er godt fordelt. Tilsæt herefter de saftige kyllingestykker og rør rundt, så det hele bliver godt blandet sammen.

5. Server din lækre pesto pasta med saftig kylling straks, evt. med lidt ekstra parmesan og friske basilikumblade på toppen.

Pesto pasta med saftig kylling er en skøn og nem ret, der smager fantastisk og er perfekt til både hverdagsmiddagen og gæstemiddagen. Den friske pesto giver retten masser af smag og farve, mens den saftige kylling tilføjer protein og mæthed. Bon appétit!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.