"Sådan laver du lækker bananbrød i din Airfryer – opskrift og fremgangsmåde"

Bananbrød i Airfryer opskrift

Ingredienser:

– 3 modne bananer
– 2 æg
– 1 tsk vaniljepulver
– 1 tsk kanel
– 1 tsk bagepulver
– 1 tsk natron
– 1 dl sukker
– 2 dl hvedemel
– 1 dl havregryn
– 1 dl valnødder (valgfrit)
– Smør eller olie til at smøre Airfryer kurven

Fremgangsmåde:

1. Start med at skræl bananerne og mos dem i en skål med en gaffel.

2. Pisk æggene sammen med bananerne.

3. Tilsæt vaniljepulver, kanel, bagepulver, natron og sukker til bananblandingen og rør det godt sammen.

4. Tilsæt hvedemel, havregryn og valnødder (hvis du bruger det) til dejen og rør det godt sammen, indtil du får en ensartet masse.

5. Smør Airfryer kurven med smør eller olie for at forhindre, at bananbrødet hænger fast.

6. Hæld dejen i Airfryer kurven og fordel den jævnt.

7. Forvarm Airfryer til 160 grader.

8. Bag bananbrødet i Airfryer i ca. 25-30 minutter, eller indtil det er gyldent og gennembagt.

9. Tag bananbrødet ud af Airfryer og lad det køle af, inden du skærer det i skiver og serverer det.

Bananbrødet er perfekt som en lækker og sund snack, morgenmad eller dessert. Det kan også fryses ned og varmes op igen i Airfryer, når du har brug for en hurtig og lækker snack.

Denne opskrift er nem at følge og kræver kun få ingredienser, som du sikkert allerede har derhjemme. Så næste gang du har nogle overmodne bananer liggende, så prøv denne opskrift på bananbrød i din Airfryer. Du vil ikke fortryde det!