...

"Sådan laver du en lækker Chili con carne"

Chili con carne opskrift


Hvis du er på udkig efter en lækker og krydret ret til at forkæle dine smagsløg, så er Chili con carne det perfekte valg. Denne mexicanske ret er fyldt med smagfulde ingredienser og er utrolig nem at lave derhjemme. I denne artikel vil jeg guide dig gennem fremgangsmåden og ingredienserne til at lave din egen lækre Chili con carne.

### Ingredienser:
– 500 g hakket oksekød
– 1 løg, hakket
– 2 fed hvidløg, hakket
– 1 rød peberfrugt, hakket
– 1 grøn peberfrugt, hakket
– 1 dåse hakket tomater
– 1 dåse kidneybønner
– 2 spsk tomatpuré
– 1 tsk spidskommen
– 1 tsk paprika
– 1 tsk chilipulver
– 1 tsk koriander
– Salt og peber efter smag
– Frisk koriander til servering

### Fremgangsmåde:
1. Varm en stor gryde op på middel varme. Tilsæt hakket oksekød og brun det i ca. 5 minutter, indtil det er gennemstegt.
2. Tilsæt løg, hvidløg, rød peberfrugt og grøn peberfrugt til gryden. Steg det i ca. 5 minutter, indtil grøntsagerne er bløde.
3. Tilsæt hakket tomater, kidneybønner, tomatpuré, spidskommen, paprika, chilipulver og koriander til gryden. Rør godt rundt og lad det simre i ca. 20 minutter, så smagene kan udvikle sig.
4. Smag til med salt og peber efter behag.
5. Server den lækre Chili con carne med frisk koriander på toppen og eventuelt ris eller tortillachips ved siden af.

Chili con carne er en skøn ret, der kan varieres på mange måder. Du kan tilføje ekstra grøntsager som majs, selleri eller gulerødder til retten for at gøre den endnu mere fyldig og sund. Du kan også justere mængden af chilipulver og koriander alt efter, hvor stærk og krydret du ønsker retten.

Server din Chili con carne sammen med en skive af friskbagt brød eller som fyld i en lækker tortilla-wrap. Retten egner sig også godt til en stor omgang nachos med ost og salsa på toppen.

Så næste gang du har lyst til at forkæle dine smagsløg med noget ekstra lækkert, så prøv at lave din egen Chili con carne derhjemme. Det er en simpel ret at lave, men den smager som en ægte mexicansk festmåltid. God fornøjelse!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.