...

"Sådan laver du en frisk og sprød kyllingesalat med mangodressing"

Kyllingesalat med mangodressing opskrift

Ingredienser:

– 500 g kyllingebryst
– 1 spsk olivenolie
– salt og peber
– 1 stor mango
– 2 spsk olivenolie
– 2 spsk æblecidereddike
– 1 spsk honning
– Saft fra 1 lime
– 1 hoved Romaine salat
– 1 rød peberfrugt
– 1 agurk
– 1 håndfuld frisk koriander

Fremgangsmåde:

1. Start med at forberede kyllingen. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og steg dem i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber, og steg kyllingen i ca. 8-10 minutter, eller indtil den er gennemstegt og gyldenbrun.

2. Mens kyllingen steger, kan du forberede mangodressingen. Skræl mangoen og skær den i mindre stykker. Blend mangoen sammen med olivenolie, æblecidereddike, honning og lime saft, indtil du har en glat dressing.

3. Skyl og hak Romaine salaten, rød peberfrugt og agurk. Pluk korianderen og skyl den grundigt.

4. Når kyllingen er færdigstegt, tag den af varmen og lad den køle lidt af. Skær den derefter i mindre stykker, så den er klar til at blande med salaten.

5. Saml nu din kyllingesalat. Bland kyllingestykkerne med de hakkede grøntsager og koriander i en stor skål. Vend forsigtigt dressingen i salaten, indtil alt er godt blandet.

6. Servér din friske og sprøde kyllingesalat med mangodressing straks. Nyd den som en let og lækker sommermiddag eller som en sund frokostmulighed.

Denne opskrift på kyllingesalat med mangodressing er perfekt til dig, der ønsker en let og smagfuld ret til sommerens varme dage. Salaten er sprød og frisk med den søde og syrlige smag fra mangoen, og den saftige kylling giver et lækkert og mættende element. Prøv den næste gang, du har lyst til en sund og velsmagende salat!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.