...

Opskrift på lækker kylling med parmesan

Kylling med parmesan opskrift


Opskrift på lækker kylling med parmesan

Hvis du leder efter en lækker og nem opskrift på kylling, der vil imponere dine gæster, så er du kommet til det rette sted. Denne opskrift på kylling med parmesan er både velsmagende og fyldt med smag. Den sprøde parmesan skorpe giver kyllingen en ekstra dimension, der gør den helt uimodståelig. Så læs med her og find ud af, hvordan du kan lave denne lækre ret derhjemme.

Ingredienser:
– 4 kyllingebryst
– 1 kop revet parmesanost
– 1/2 kop rasp
– 2 spiseskefulde olivenolie
– 2 fed hvidløg, pressede
– 1 tsk tørret oregano
– Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:
1. Forvarm din ovn til 200 grader.
2. Bland parmesanosten, raspen, olivenolien, hvidløg, oregano, salt og peber i en skål. Rør det godt sammen, indtil det danner en sammenhængende masse.
3. Dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle og læg dem på et skærebræt.
4. Fordel parmesanblandingen jævnt over kyllingebrysterne, og tryk det let fast, så det hænger godt fast.
5. Læg kyllingebrysterne på en bageplade med bagepapir, og sæt dem i ovnen i ca. 25-30 minutter eller indtil kyllingen er gennemstegt og skorpen er sprød og gyldenbrun.
6. Server kyllingen med en frisk salat og eventuelt et lækkert stykke brød.

Denne opskrift på kylling med parmesan er perfekt til en hyggelig middag derhjemme eller en festlig aften med gode venner. Kyllingen er saftig og fuld af smag, og den sprøde parmesan skorpe giver et dejligt twist til retten. Du kan også servere kyllingen med pasta eller ris, hvis du ønsker en mere mættende ret.

En af fordelene ved denne opskrift er, at den er utrolig nem at lave. Du behøver ikke at bruge timevis i køkkenet for at lave en velsmagende og imponerende ret. Kyllingen kræver blot nogle få ingredienser, og det meste af arbejdet klares i ovnen. Det gør denne opskrift perfekt til både travle hverdage og festlige lejligheder.

En anden fordel ved denne opskrift er, at den kan tilpasses efter dine præferencer og smag. Du kan tilføje forskellige krydderier eller urter til parmesanblandingen for at tilføje ekstra smag til retten. Du kan også eksperimentere med forskellige typer ost eller rasp for at skabe din helt egen version af denne lækre kylling.

Så næste gang du skal lave en lækker og nem ret, så prøv denne opskrift på kylling med parmesan. Den vil med garanti vække begejstring hos både store og små, og du vil ikke fortryde at have prøvet den af. Velbekomme!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.