...

"Nem opskrift: Æbletærte-havregrød med et twist"

Ingredienser:

– 2 æbler
– 1 spsk kanel
– 1 spsk sukker
– 2 dl havregryn
– 4 dl mælk
– 2 spsk honning
– 1 tsk vaniljepulver
– En knivspids salt

Fremgangsmåde:

1. Skræl æblerne og skær dem i tern. Drys dem med kanel og sukker, og sæt dem til side.
2. I en gryde, bring mælken i kog. Tilsæt havregryn, honning, vaniljepulver og salt. Rør godt rundt og lad det simre i ca. 5 minutter, indtil grøden er tyk.
3. Fordel æbleternene på toppen af havregrøden og sæt gryden i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter, indtil æblerne er bløde.
4. Server æbletærte-havregrød med et twist varm, evt. med lidt ekstra honning eller yoghurt på toppen.

Denne nemme opskrift på æbletærte-havregrød med et twist er perfekt til en sund og lækker morgenmad eller mellemmåltid. Kombinationen af de søde æbler, krydret med kanel og sukker, og den cremede havregrød med vanilje og honning er simpelthen uimodståelig.

Havregrød er en fantastisk kilde til fibre, der holder dig mæt i lang tid, mens æblerne tilføjer en masse vitaminer og mineraler. Det er en perfekt måde at starte dagen på eller som en sund snack i løbet af dagen.

Du kan også eksperimentere med forskellige toppings til din æbletærte-havregrød. Prøv at tilføje nødder eller frø for ekstra crunch, eller drys lidt kanel eller kardemomme på toppen for ekstra smag.

Så næste gang du har lyst til noget sødt og lækkert, prøv denne nemme opskrift på æbletærte-havregrød med et twist. Du vil ikke blive skuffet!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.