...

"Lækker opskrift på kylling i karry med kokosmælk"

Kylling i karry opskrift

Fremgangsmåde:

1. Start med at skære 500g kyllingebryst i små tern.

2. Opvarm en stor pande med lidt olie og steg kyllingestykkerne indtil de er gyldne på alle sider. Tag dem op af panden og sæt dem til side.

3. Hak en løg og 2 fed hvidløg fint. Steg løg og hvidløg i panden indtil de er bløde og gennemsigtige.

4. Tilsæt 2 spsk karrypulver, 1 spsk gurkemeje, 1 tsk ingefær og 1 tsk koriander og lad det stege med løg og hvidløg i et minut.

5. Tilsæt 1 dåse kokosmælk og 1 dl hønsebouillon til panden og rør godt rundt.

6. Tilsæt nu kyllingestykkerne tilbage i panden og lad det simre i 15-20 minutter, eller indtil kyllingen er mør og saucen er tyknet.

7. Smag til med salt og peber og evt. mere karrypulver efter smag.

8. Server kylling i karry med kokosmælk med frisk koriander og ris.

Ingredienser:

– 500g kyllingebryst
– 1 løg
– 2 fed hvidløg
– 2 spsk karrypulver
– 1 spsk gurkemeje
– 1 tsk ingefær
– 1 tsk koriander
– 1 dåse kokosmælk
– 1 dl hønsebouillon
– Salt og peber efter smag
– Frisk koriander til servering
– Ris til servering

Denne opskrift på kylling i karry med kokosmælk er en lækker og velsmagende ret, der er nem at lave og perfekt til en hverdagsmiddag. Kyllingestykkerne bliver møre og saucen får en dejlig cremet konsistens takket være kokosmælken. Den skønne smag af karrypulver og de forskellige krydderier giver retten en dejlig varme og dybde.

Når du laver denne ret, kan du eventuelt servere den med ris og frisk koriander. Risene giver en god mæthed til retten, mens den friske koriander tilføjer en dejlig friskhed.

Kylling i karry med kokosmælk er også en god ret at lave, hvis du har gæster, da den kan laves i forvejen og blot varmes op inden servering. Retten er også velegnet til at fryse ned, så du altid har en lækker og nem ret klar i fryseren.

Prøv denne opskrift næste gang du skal lave aftensmad, og lad dig fortrylle af smagsoplevelsen af kylling i karry med kokosmælk. Det er en ret, som både børn og voksne vil elske, og som med garanti vil blive en favorit i dit køkken.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.